divendres, 17 de juny del 2011

EL CORRELLENGUA A LA SEU D'URGELL


El Correllengua és una campanya de sensibilització cultural que es fa amb periodicitat anual destinada a la defensa de la llengua catalana. Enguany Òmnium Cultural de l’Alt Urgell ha pres la iniciativa d’organitzar el Correllengua a la plaça de les Monges de la Seu d’Urgell amb un seguit d'actes de caire lúdic, festiu, pedagògic i reivindicatiu que tindran lloc el dissabte 9 de juliol des de dos quarts de 6 de la tarda fins les 3 de la matinada.
17:30h CERCAVILA amb BATUCADA AIBATUTANGA que començarà a la plaça del Centre Cívic, davant de l’hospital, i acabarà a la PLAÇA DE LES MONGES, on s’ubicaran la resta d’actes. Seguidament berenar per a tota la canalla i concert d’animació infantil a càrrec de POLCASOL3. 
19:30h hi haurà 4 tallers per a nens i adults: TALLER DE RÀDIO amb Ràdio Seu, d’SCRABBLE amb el CPNL (apuntar-vos anticipadament trucant 973355248 o alturgell@cpnl.cat), de GLOSES a càrrec de la Marta Rius i l’associació de foment glosat “Cor de Carxofa” i de DANSES TRADICIONALS amb el Pep Lizandra.
Seguidament el SOPAR POPULAR pel qual s’han de comprar  entrades anticipades a Turisme Seu (Espai Ermengol) o al Consell Comarcal. L’arribada de la FLAMA amenitzada per LES DONES ACORDIONISTES I PERCUSSIONISTES DEL PIRINEU, lectura del MANIFEST del Correllengua i homenatge a PERE IV.
23:30h el concert de la MARTA RIUS I LES NOVES DONES DE LA  BELLA CANÇÓ, on es recuperen i actualitzen les cançons de dones de la “nova cançó” com Teresa Rebull, Guillermina Motta, Maria del Mar Bonet i  moltes d’ altres. 
Per acabar i fins que el cos aguanti, tindrem ELS PUNXADISCOS CATALANS pdCAT que ens farà ballar pop, rock, reggae, tecno i molt més, tot  en català.
Paral·lelament i al llarg de tota la setmana, es podrà visitar l’exposició “100 anys d’estelada” al Centre Cívic “el Passeig” també inclòs en el Correllengua. Aquesta exposició s’inaugurarà el dia 2 de juliol amb una conferència d’en JORDI SOLÉ I CAMARDONS que ens presentarà el seu nou llibre “Independència o mort de la llengua catalana”
Esperem la vostra participació!
Per qualsevol dubte, suggerència, o per si vols fer-te voluntari, escriu un correu a:  omnium.alturgell@gmail.com

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada